MelanO staat bekend door het sieradenconcept met verwisselbare elementen. De ‘Vivid’-collectie is de nieuwste kleurrijke serie van Melano. Hij bestaat uit ringen en gekleurde zettingen van stainless steel, in combinatie met synthetische hars. De kleuren uit de collectie sluiten perfect aan bij de modetrends van dit moment.

De zettingen zijn er in frisse nieuwe kleuren zoals nude, taupe, fel geel en de kleur van dit moment: turquoise groen! Zelfs in de ringen vind je sommige kleuren zoals taupe terug.

NIEUW!! Zirkonia zettingen voor jouw Vivid ring!

     

Filter "Vivid" op onderstaande filters

Toon per pagina
Sorteer op Top

Artikelen 61 tot 90 van 135 in totaal

Tonen als Rooster Lijst

Pagina
     
     
   

Om een outfit af te maken, draag je er mooie sieraden bij. De Vivid Collectie heeft ook een wisselsysteem en is daardoor zeer geschikt om aan te passen naar jouw outfit. Er zijn mooie sets samen te stellen van ringen, oorbellen en hangers. ook de wisselsteentjes voor de sieraden bestel je online in onze webwinkel. Deze stijlvolle Melano sieraden maken je outfit af!

Wil je de uitgebreid advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder. 

     
     
   
 inschrijven 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een waardebon van € 25,-

     
     
   

Over Flow

Wij streven iedere dag naar een perfecte klantenservice, goed productadvies, snelle verzending en aantrekkelijke producten. Ervaar het zelf en bestel online!

Meer over Flow

volg ons