• twistedcurved
  • friendsoorbel
  • vividshell
  • friendshanger
  • twistedheart
     
   
     
   

Melano sieraden staat bekend om de leuke wisselsystemen die ze in de sieraden verwerken. Je verwisselt de steen of zetting voor een andere kleur of materiaalsoort. Let wel op dat de series niet verwisselbaar zijn. Dus de Vivid serie past bv niet op de Twisted serie. Binnen elke serie kun je naar hartelust combineren!  Love to change!

Jouw sieraad pas je aan bij je outfit of gelegenheid!

     
     
     
   

In onze online shop bieden wij de hele Melano collectie aan. Wij hebben een grote voorraad en leveren snel. Met Melano sieraden maak je je eigen combinaties zodat je altijd een unieke sieraad draagt passende bij jouw outfit. Wij zijn hét adres voor Melano ringen, zettingen, hangers en armbanden.

Heb je via onze webshop toch de verkeerde maat besteld? Geen probleem, je mag hem binnen 14 dagen omruilen. Flow.nl is een officieel verkooppunt van Melano sieraden.

NIEUW!! Melano blijft vernieuwen. Wat dacht je van de Vivid serie, Twisted serie of de mooie Friends serie? Met Melano blijf je combineren en de leukste sets samen stellen.

     
     
   
 inschrijven 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een waardebon van € 25,-

     
     
   

Over Flow

Wij streven iedere dag naar een perfecte klantenservice, goed productadvies, snelle verzending en aantrekkelijke producten. Ervaar het zelf en bestel online!

Meer over Flow

volg ons