• qudo armbanden
  • twee handen vol ringen
  • ringen op blad
  • handen
  • dame hoed
     
   
     
   

De interchangeable collection van Qudo bestaat uit ringen, armbanden, hangers en oorbellen met een super leuk wisselsysteem. Er zijn enorm veel tops waaruit je kan kiezen. Kom ook regelmatig even terug want wij hebben een wisselende collectie.

Qudo armbanden zijn gemaakt van diverse materialen zoals leer en stainless steel. Je sluit de armband met een sterke magneet. Deze armbanden zijn leuk om los te dragen maar een paar armbanden bij elkaar geeft ook een geweldig leuk effect.

Qudo, hoge kwaliteits- sieraden in geweldig leuke vormen en kleuren!

     
     
     
   

In onze online shop bieden wij de hele Qudo collectie aan. Wij hebben een grote voorraad die wij snel leveren. Armbanden die niet in voorraad zijn hebben een levertijd van ongeveer een week. Wij zijn hét adres voor Qudo armbanden.

Heb je via onze webshop toch de verkeerde maat besteld? Geen probleem, je mag hem binnen 14 dagen omruilen. Flow.nl is een officieel verkooppunt van Qudo sieraden.

     
     
   
 inschrijven 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een waardebon van € 25,-

     
     
   

Over Flow

Wij streven iedere dag naar een perfecte klantenservice, goed productadvies, snelle verzending en aantrekkelijke producten. Ervaar het zelf en bestel online!

Meer over Flow

volg ons