Bedrijfsgegevens

Flow is webwinkel gespecialiseerd in sieraden met een wisselsysteem. 

Lees meer: Bedrijfsgegevens

Bestelproces

Wil je een product bestellen, retourneren of ruilen, of heb je vragen over jouw account? Lees dan de informatie over het bestelproces.

Lees meer: Bestelproces

Betalen

Betalen is snel en eenvoudig in onze webshops. Je kunt betalen met iDEAL, bankoverschrijving, PayPal, creditcard of onder rembours.

Lees meer: Betalen

BTW

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Garantie en defecten

De wettelijke garantieperiode verschilt per product. Neem daarom contact op met onze klantenservice als je een defect product hebt. Wij zullen altijd streven naar een zo goed mogelijke oplossing.

Lees meer: Garantie en defecten

Klachten of suggesties

Service is voor ons belangrijk. Alle klachten worden zeer serieus genomen. Heb je een klacht? Neem dan per mail of per brief contact met ons op. Wij zullen binnen vier werkdagen met een reactie op jouw klacht komen. Heb je een suggestie voor ons? Bijvoorbeeld over wat er verbeterd kan worden of welke producten jij graag in ons assortiment zou zien? Laat het ons weten via het contactformulier!

Lees meer: Klachten of suggesties

Reviews

Heb je een product gekocht? Laat dan weten wat je vindt van je aankoop door een review te plaatsen.

Lees meer: Reviews

Ruilen en retourneren

Je kunt een artikel binnen 14 dagen ruilen of retourneren mits onbeschadigd en in oorspronkelijke staat voorzover redelijkerwijs mogelijk.

Lees meer over de procedure van het retour sturen: Ruilen en retourneren

Verzending en kosten

Verzendkosten voor Nederland zijn € 5,95 voor een pakket en € 1,95 voor een brievenbuszending. Boven de € 50,- vervallen de verzendkosten voor zendingen binnen Nederland.

De meeste artikelen kunnen we uit eigen voorraad leveren. Als dit niet het geval is, wordt bij het artikel aangegeven wat de verwachte levertijd is. Plaats je een bestelling voor 16:00 uur? Dan ontvang je jouw bestelling over het algemeen de volgende dag al. TNT bezorgt pakketten op dinsdag tot en met zaterdag. Ben je niet thuis? Geen probleem. TNT zal proberen het pakket bij de buren af te leveren. Als dat niet mogelijk is, zullen zij een dag later opnieuw proberen te bezorgen.

Lees meer: Verzending en kosten

     
     
   

     
     
   
 inschrijven 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een waardebon van € 25,-

     
     
   

Over Flow

Wij streven iedere dag naar een perfecte klantenservice, goed productadvies, snelle verzending en aantrekkelijke producten. Ervaar het zelf en bestel online!

Meer over Flow

volg ons