De ornaments collectie van Melano betsaat uit een mooie 625 zilveren armband met ornaments (bedeltjes). Je kan aan jouw armband zo veel ornaments doen als je zelf mooi vind.

De armband en ornaments zijn er in het zilver en in goldplated.

     

Filter "Ornaments" op onderstaande filters

Toon per pagina
Sorteer op Top

20 in totaal

Tonen als Rooster Lijst

     
     
   

De Melano ornaments Serie is een zilveren serie van Melano. De 925 zilveren armband met of zonder goldplating zijn elegant en modern vormgegeven. Daaraan plaats je zo veel Melano ornaments als jij zelf wilt. Ze zjn er in verschillende vormen, materialen en kleuren.

In onze webshop vind je online ook een fantastisch grote Melano outlet, Hier bieden wij uitlopende producten aan tegen een hele leuke prijs. Twee keer per jaar komt Melano met een nieuwe colectie, dan gaan er ook weer nieuwe producten de outlet is. Kijk dus regelmatig even of er weer wat leuks voor je bij zit. Volg je ons ook op Instagram? Dan ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen

     
     
   
 inschrijven 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een waardebon van € 25,-

     
     
   

Over Flow

Wij streven iedere dag naar een perfecte klantenservice, goed productadvies, snelle verzending en aantrekkelijke producten. Ervaar het zelf en bestel online!

Meer over Flow

volg ons