Met dit mooie assortiment zettingen geef jij jouw Vivid ring, hanger, ketting of armband elke keer weer een nieuwe look.

Er komen regelmatig mooie nieuwe meddy's bij in andere kleuren, vormen en materialen. Je raakt zo nooit uitgekeken op jouw sieraad!

Let wel op. Deze zettingen zijn geschikt voor de Vivid collectie van Melano en zijn dus niet uitwisselbaar met de Twisted serie van Melano.

     

Filter "Vivid zettingen" op onderstaande filters

Toon per pagina
Sorteer op Top

Artikelen 1 tot 30 van 191 in totaal

Tonen als Rooster Lijst

Pagina
     
     
   

Het leuke aan de Vivid serie is dat je de sieraden kan aanpassen door middel van de gave zettingen te verwisselen. De sieraden zijn er in drie kleuren plating: stainless steel, gold en rose gold. De zettingen zijn er ook in drie kleuren plating maar ook in heel veel verschillende vormen, kleuren, maten en materialen. De materialen varieren van zirkonia, parel, schelp en edelstenen.Je maakt zo dus je eigen unieke sieraad! Al deze Vivid zettingen zijn eenvoudig te bestellen bij Flow.nl.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij geven graag leuke combinatietips of laat je inspireren op onze instagram pagina!

     
     
   
 inschrijven 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een waardebon van € 25,-

     
     
   

Over Flow

Wij streven iedere dag naar een perfecte klantenservice, goed productadvies, snelle verzending en aantrekkelijke producten. Ervaar het zelf en bestel online!

Meer over Flow

volg ons