Over ons

Wij zijn een online sieradenwinkel die gespecialiseerd is in sieraden met een wisselsysteem. De sieraden die wij verkopen zijn van diverse sterke merken zoals Melano Sieraden, Enchanted, S.T.A.M.P.S. etc. Al deze merken hebben een ding gemeen, een wisselsysteem! De afwisseling die deze sieraden bieden maken het extra leuk om met een een kleine verandering een compleet ander sieraad te creëren. Onze medewerkers hebben passie voor de sieraden met al hun variaties. Via Twitter en Facebook houden wij je op de hoogte van de nieuwste artikelen, aanbiedingen en trends. Ook om inspiratie op te doen zit je hier goed, wij laten de diverse mogelijkheden zien. Een goede klantenservice is voor ons heel erg belangrijk. Via de mail helpen wij je graag. Alle artikelen die in voorraad zijn en op werkdagen voor 16:00 uur besteld en betaald worden versturen wij dezelfde dag nog. Onze duidelijke en overzichtelijke website maakt het shoppen nog leuker.

Onze webshops:

 

 

Wij streven iedere dag naar een perfecte klantenservice, goed productadvies, snelle verzending en aantrekkelijke prijzen. Ervaar het zelf en bestel online!

 

Gegevens:

Retour en postadres:

Flow 
Postbus 30054
6803AB Arnhem 

Whats app: 06-41373742 (svp geen voicemail achterlaten, uitsluitend voor Whats app)

Administratie:

Flow 
Paalrij 15
6852GL Huissen 


klantenservice@flow.nl

KvK: 91319773 Arnhem
BTW: NL004882718B06
ABN AMRO: 407.26.45.58
IBAN: NL22ABNA0407264558
BIC: ABNANL2A

     
     
   

     
     
   
 inschrijven 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een waardebon van € 25,-

     
     
   

Over Flow

Wij streven iedere dag naar een perfecte klantenservice, goed productadvies, snelle verzending en aantrekkelijke producten. Ervaar het zelf en bestel online!

Meer over Flow

volg ons