Vacation

Beste bezoeker,

I.v.m. onze vakantie worden er tussen 21-07-2019 en 02-08-2019 geen bestellingen verzonden. Uiteraard kunt u wel bestellen en worden uw producten zo spoedig mogelijk na deze tijd door ons aan u verzonden.

Veel winkel plezier!

Team Flow.

     
   
     
   

De Cateye balletjes van Melano zijn er in mooie hippe kleuren. Deze balletjes zijn ondoorzichtig en zijn te herkennen door het "streepje" wat over het balletje ligt, net een kattenoog. Bij elke ring hoort een bepaald maat balletje. In de 10 mm ring past alleen het 10 mm balletje. Let bij het online bestellen goed op de maat!

     

Filter "Cateye" op onderstaande filters

Toon per pagina
Sorteer op Top

23 in totaal

Tonen als Rooster Lijst

     
     
   

De Melano ringen zijn er in diverse ringmaten. Maar je hebt ook diverse modellen van de ring en cateye balletjes zelf. In de 10 mm ring horen de 10 mm cateyeballetjes, let hier goed op met het plaatsen van je bestelling.

Flow biedt een duidelijke en overzichtelijke website met een uistekende klantenserice. Voor advies kunt u altijd mailen of bellen! Toch de verkeerde maat besteld? Geen probleem, ruilen mag binnen 14 dagen. 

     
     
   
 inschrijven 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een waardebon van € 25,-

     
     
   

Over Flow

Wij streven iedere dag naar een perfecte klantenservice, goed productadvies, snelle verzending en aantrekkelijke producten. Ervaar het zelf en bestel online!

Meer over Flow

volg ons