Verzending en kosten

Levertijd en bezorging

De meeste artikelen kunnen we uit eigen voorraad leveren. Als dit niet het geval is, wordt bij het artikel aangegeven wat de verwachte levertijd is.

Plaats je een bestelling op werkdagen vóór 16:00 uur? Dan verzenden wij jouw bestelling de zelfde dag nog. PostNL bezorgt pakketten op dinsdag tot en met zaterdag. Ben je niet thuis? Geen probleem. PostNL zal proberen het pakket bij de buren af te leveren. Als dat niet mogelijk is, zullen zij een dag later opnieuw proberen te bezorgen.

Op de site van PostNL staat precies uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat.

Tip: We kunnen je pakket ook op je werk laten bezorgen! Je kunt tijdens het afrekenen een ander bezorgadres opgeven dan je eigen adres.

Verzendkosten

De verzendkosten voor Nederland zijn € 6,95 voor een pakket en € 1,95 voor een brievenbuszending.

Gratis verzenden

Boven de € 50,- vervallen de verzendkosten voor zendingen binnen Nederland.

Adres

U bent zelf verantwoordelijk voor het opgeven van het juiste adres. Flow verzend de order naar het door u opgegeven adres. Voor eventuele fouten in het adres is Flow niet verantwoordelijk!

Klanten uit België en Europa

Voor verzendingen naar België, Luxemburg en Duitsland bedragen de verzendkosten € 5,00 voor een zending zonder track en trace. Voor € 10,00 versturen wij uw order met een track en trace code. Indien u kiest voor verzending zonder track en trace is het risico van deze zending voor uzelf. 

Gezien de hoge kosten voor verzending naar het buitenland zal de order altijd in zijn geheel verzonden worden (als de order compleet is). Deelleveringen zijn niet mogelijk.

     
     
   

     
     
   
 inschrijven 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een waardebon van € 25,-

     
     
   

Over Flow

Wij streven iedere dag naar een perfecte klantenservice, goed productadvies, snelle verzending en aantrekkelijke producten. Ervaar het zelf en bestel online!

Meer over Flow

volg ons