De Melano Twisted girls collectie bestaat uit een basis ring van edelstaal en een kleurrijke collectie verwisselbare zettingen.

De zettingen uit de collectie hebben allemaal een eigen naam. Zo brengt Lucky Star je geluk tijdens een proefwerk en zorgt Happy Skull voor het happy Halloween gevoel in de zomer. Alle kitten lovers opgelet; de collectie bevat een zetting met een Lovely Kitten. Met Mr. Moustache en Thunder maak je een stoere look. Naast deze vrolijke en toch stoere items bevat de collectie ook zettingen zo zoet als cupcakes. Zettingen met zachte kleuren in de ‘marmer’ look, zoals roze en blauw zijn perfect te matchen met bijvoorbeeld de Happy Skull of Mr. Moustache in de kleur turquoise.

Met de Twisted girls collectie biedt MelanO ook de jonge hippe meiden de kans om te combineren en variëren met MelanO en zo hun eigen stijl te ontwikkelen.De items uit deze collectie zijn het perfecte cadeau voor een verjaardag, communie of wat dacht je van een goed rapport?

Ennehhh meiden....... De zettingen van jouw moeders Twisted ring passen er ook gewoon op!

     
     
     
   

     
     
   
 inschrijven 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een waardebon van € 25,-

     
     
   

Over Flow

Wij streven iedere dag naar een perfecte klantenservice, goed productadvies, snelle verzending en aantrekkelijke producten. Ervaar het zelf en bestel online!

Meer over Flow

volg ons